bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
My First Plant - përvojat dhe të gjitha informacionet rreth MyFirstPlant Dëshmi mbi këtë model biznesi kanabisi - tutorial, rishikime, përvoja dhe teste, si dhe informacione mbi bimët CBD që ofrohen.
shqiptar, Albanian - Shqipëri,

Shtëpi - Përvojat My First Plant: Biznesi juaj i kanabisit nga 50 EUR - vlerësim dhe rishikim.
Website Tracking

MY FIRST PLANT

Cannabis Participation

ARI I GJELBËR!

Bëhuni një "prodhues në internet" dhe gjeneroni të ardhurat tuaja aktive dhe pasive  
(Pa punë, plotësisht legal dhe nga komoditeti i shtëpisë tuaj)

MY FIRST PLANT

Cannabis Participation

ARI I GJELBËR!

Bëhuni një "prodhues në internet" dhe gjeneroni të ardhurat tuaja aktive dhe pasive  
(Pa punë, plotësisht legal dhe nga komoditeti i shtëpisë tuaj)

Kjo faqe interneti ofron informacion mbi temat që lidhen me MyFirstPlant (MFP).Koncepti


My First Plant GmbH është një kompani e kultivimit të kanabisit nga Klagenfurt në Austri, e cila u themelua në vitin 2020.

MyFirstPlant (MFP) ju lejon të merrni pjesë legalisht në tregun e lulëzuar të kanabisit. Brenda 5 minutave mund të bëheni vetë pronar i bimës.
My First Plant - Webinar, Prezantim, Tutorial dhe Video Informacioni mbi MyFirstPlant mund të gjendet këtu, regjistrimet e prezantimeve dhe webinareve, si dhe një tutorial dhe më shumë - Filloni biznesin tuaj të kanabisit me MyFirstPlant.

Bimët CBD aktualisht po kultivohen. Këtu do të gjeni vlerësime, rishikime, raporte në terren dhe udhëzime se si të fitoni para në këtë treg miliarda dollarësh. Thjesht duke blerë bimë kanabisi.
Nga 600 euro ju mund të merrni pjesë në një nga tregjet me rritje më të shpejtë në të ardhmen.

Koncepti është shumë i thjeshtë:
Ju regjistroheni në MFP dhe blini një ose më shumë bimë fizike kanabisi. Ekipi i MyFirstPlant do të kujdeset për gjithçka tjetër për ju - nga kultivimi i bimës tuaj deri te shitja e të korrave tuaja.
Ndihmë për fillimin tuaj në biznesin e kanabisit. Regjistrimi i ngjarjeve offline dhe informacioneve video, si dhe webinareve aktuale, prezantimeve, takimeve dhe ngjarjeve. Koleksion MFP Video, Prezantim, Tutorial dhe Webinar. Fitoni shumë para me kanabis me një investim të vogël. Kompania prodhon gjithashtu produkte kërpi dhe CBD me cilësi të lartë. Këto mund të blihen në dyqanin online. Këtu do të gjeni përvoja, një vlerësim dhe një rishikim. Biznesi është i ligjshëm dhe me reputacion. Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme në kriptovaluta (BitCoin) dhe në EUR.
Shqipëri, Albania - Çmimet, kostot dhe kthimet
Nuk duhet të shqetësoheni për asgjë tjetër!
Ju më pas mund të paguani fitimin nga shitja e të korrave ose në një llogari bankare ose përmes transferimit të BitCoin.

Nëse jeni entuziast për këtë koncept, mund të gjeneroni një rrjedhë tjetër të ardhurash duke rekomanduar MFP te të tjerët.
Përdoruesit e avancuar dhe fillestarët mund të gjejnë webinarin aktual këtu. Një video regjistrim i prezantimit të biznesit, si dhe informacione të ndryshme dhe mësime video mbi temën e CBD dhe kanabisit. Webinare dhe prezantime të një mundësie unike biznesi. Tutorial mbi MLM (Marketing me shumë nivele), Planin e Kompensimit, Planin e Marketingut dhe Planin e Bonusit. Përveç mundësive ekzistuese të biznesit, biznesi i kanabisit është një plotësues ideal. Kjo tregohet nga raportet në terren, përvojat, rishikimet dhe mësimet rreth këtij modeli unik biznesi. Shqipëri, Albania
Kompania ju paguan një bonus shitjesh mbi 9 nivele për shitjet e bëra në "ekipin" tuaj (plus bonuse të tjera fitimprurëse!).
Në të njëjtën kohë, ju gjeneroni të ardhura pasive, të mbetura, pasi jeni gjithmonë i përfshirë në rendimentet e të korrave të partnerëve tuaj (përsëri mbi 9 nivele).

My First Plant - Prezantim i shkurtër i mundësisë së biznesit:

Sigurohuni që të shikoni këtë informacion të rëndësishëm për My First Plant GmbH. Ju merrni pagesa tërheqëse bonus për rekomandime. Këtu janë videot e webinarit dhe prezantimit të biznesit. Udhëzime të hollësishme dhe informacione mbi Programin e Filialit me Planin e Kompensimit / Planin e Marketingut. Kostot, çmimet dhe kthimet. Blini një bimë dhe fitoni në mënyrë pasive para prej saj si "vërtetues online" nga shtëpia. Për rritjen, kujdesin, korrjen dhe shitjen kujdeset My First Plant.

Për më tepër, kompania prodhon produkte CBD dhe kërpi me cilësi të lartë për njerëzit dhe kafshët. Këto mund të blihen në dyqanin online dhe në të ardhmen edhe në dyqanet MFP. Një "Flagship Franchise Store" është hapur tashmë.
Programi i rekomandimit / programi i partnerit përdoret për të gjeneruar të ardhura pasive. Ju keni mundësinë për të fituar para. Këtu në prezantim dhe webinar do të gjeni informacione aktuale. Udhëzime se si të fitoni para me kanabis. Informacion aktual dhe i rëndësishëm rreth MyFirstPlant përmes webinarëve tanë.

Blerja e bimëve MyFirstPlant - Blerja e bimëve të kanabisit të llojeve Indoor, Indoor-2 dhe Outdoor. Çmimet, kostot, fitimi dhe niveli i kthimit? Merrni pjesë në tregun në rritje të kanabisit pa u përfshirë në mënyrë aktive vetë në të. XXXXXX kujdeset për korrjen, kultivimin dhe shitjen e luleve të kanabisit të korrur CBD.

Cilat varietete/lloje të bimëve të kanabisit ofrohen?

Ju mund të zgjidhni nga llojet "Indoor", "OutdoorX" dhe "OutdoorX". Fabrika e tipit "OutdoorX" aktualisht ofrohet vetëm sezonalisht dhe zakonisht shitet shpejt.
Ju mund të filloni biznesin tuaj të kanabisit nga 600 euro (lloji "Indoor#2"). Pas vetëm 120 ditësh, korrja bëhet dhe ju do të merrni kredinë tuaj të parë për rendimentin e korrjes.

Fitoni para me bimët tuaja në tregun e miliarderëve të kanabisit. Blerja e bimëve dhe marrja e parave në mënyrë pasive. Paguani nëpërmjet transfertës SEPA ose me kriptovaluta. Çmimet, kostot dhe kthimet Blerja e bimëve, shitja e bimëve - fitimi, çmimet dhe kostot kur blini bimë CBD. Kultivimi i kanabisit në mbarë botën në ambiente moderne të brendshme dhe plantacione të jashtme - blini dhe më pas fitoni një fitim të lartë.

Indoor (1200 euro)

MyFirstPlant (MFP) - My First Plant GmbH - Indoor
MyFirstPlant (MFP) - My First Plant GmbH - Indoor

Fitoni bimë të llojit "Indoor" në mbjelljen e brendshme austriake. Bima e kanabisit ju sjell korrje në intervale të rregullta prej 120 ditësh, të cilat mund t'i shisni në My First Plant për rreth 1 euro/g. Shërbimi dhe administrimi nga MyFirstPlant (MFP) fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare.
Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 100 eurosh për këtë.

Fitoni bimë të llojit "Indoor" në mbjelljen e brendshme austriake. Bima e kanabisit ju sjell korrje në intervale të rregullta prej 120 ditësh, të cilat mund t'i shisni në My First Plant për rreth 1 euro/g. Shërbimi dhe administrimi nga MyFirstPlant (MFP) fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare.
Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 100 eurosh për këtë.
Pas korrjes-shitjes së rendimentit të bimës suaj të kanabisit, ju fitoni fitimin tuaj dhe mund të kërkoni një pagesë. Duke hyrë në tregun miliardë dollarësh të kanabisit, një kthim i zgjuar është i mundur. Fitoni nga ky sistem i zgjuar duke blerë bimë nga vende në mbarë botën. Një vëllim gjigant tregu për kanabisin pritet në vitet e ardhshme. Këtu mund të gjeni informacion mbi çmimet, fitimin dhe kostot.
shqiptar, Albanian - Albania,

Indoor#2 (600 euro)

MyFirstPlant (MFP) - My First Plant GmbH - Indoor#2
MyFirstPlant (MFP) - My First Plant GmbH - Indoor#2

E re: Fabrika "Indoor#2" ju sjell të korra në intervale të rregullta prej 120 ditësh. Shërbimi dhe administrimi nga My First Plant fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare.
Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 50 euro për këtë.
Korrja e parë është planifikuar për nëntor 2022. Edhe këtu ju merrni përafërsisht 1 EUR/g për të korrat.

E re: Fabrika "Indoor#2" ju sjell të korra në intervale të rregullta prej 120 ditësh. Shërbimi dhe administrimi nga My First Plant fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare.
Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 50 euro për këtë.
Korrja e parë është planifikuar për nëntor 2022. Edhe këtu ju merrni përafërsisht 1 EUR/g për të korrat.
Modeli i biznesit është shumë i thjeshtë: thjesht blini një bimë kanabisi ose disa. MyFirstPlant (MFP) do të bëjë pjesën tjetër. Pas korrjes dhe shitjes së luleve të kanabisit, atëherë do të merrni fitimin tuaj. Si mund të blej dhe të paguaj? Sa kushton një bimë? Sa të larta janë kostot dhe çmimet e impianteve dhe çfarë kthimi mund të arrihet? Çfarë fitimi mund të pritet? Sa të larta janë kostot dhe çmimet e impianteve dhe çfarë kthimi mund të arrihet?
Fitimi nga rendimenti i korrjes paguhet nëpërmjet pagesës SEPA ose nëpërmjet kriptomonedhës. Të gjitha informacionet në lidhje me kostot, kthimet dhe çmimet.

Vështrim i përgjithshëm


Outdoor ** Indoor Indoor#2
kohëzgjatja e një rritjeje (përafërsisht.) maj deri në tetor/nëntor. 120 ditë 120 ditë
pasardhës të bimës * nr po po
afati i kontratës - 5 vite *** 5 vite ***
Numri i korrjeve në vit (përafërsisht.) 1 (një herë) 3 3
Numri total i të korrave gjatë periudhës së kontratës (përafërsisht.) 1 (një herë) 15 *** 15 ***
Rendimenti për korrje (përafërsisht.) 100 - 170 g 80 - 100 g 40 - 50 g
çmimi i shitjes së të korrave (përafërsisht.) - 1,00 euro/g 1.00 euro/g
të ardhurat për korrje (përafërsisht.) 30 - 100 euro 80 - 100 euro 40 - 50 euro
çmimi i uzinës 70 euro (shitur) 1200 euro 600 euro
Zgjatja e afatit të kontratës - 100 euro/vit 50 euro/vit

*) Në rastin e bimëve me një periudhë kontrate 5-vjeçare, pas çdo vjeljeje, bima riprodhohet nga prerja e një lastari anësor.
**) maksimumi 10 bimë për klient
***) Shërbimi dhe administrimi nga My First Plant fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare. Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 50 euro për këtë.

Vështrim i përgjithshëm

Outdoor ** Indoor Indoor#2
kohëzgjatja e një rritjeje (përafërsisht.) maj deri në tetor/nëntor. 120 ditë 120 ditë
pasardhës të bimës * nr po po
afati i kontratës - 5 vite *** 5 vite ***
Numri i korrjeve në vit (përafërsisht.) 1 (një herë) 3 3
Numri total i të korrave gjatë periudhës së kontratës (përafërsisht.) 1 (një herë) 15 *** 15 ***
Rendimenti për korrje (përafërsisht.) 100 - 170 g 80 - 100 g 40 - 50 g
çmimi i shitjes së të korrave (përafërsisht.) - 1,00 euro/g 1.00 euro/g
të ardhurat për korrje (përafërsisht.) 30 - 100 euro 80 - 100 euro 40 - 50 euro
çmimi i uzinës 70 euro (shitur) 1200 euro 600 euro
Zgjatja e afatit të kontratës - 100 euro/vit 50 euro/vit

*) Në rastin e bimëve me një periudhë kontrate 5-vjeçare, pas çdo vjeljeje, bima riprodhohet nga prerja e një lastari anësor.
**) maksimumi 10 bimë për klient
***) Shërbimi dhe administrimi nga My First Plant fillimisht do të bëhet për një periudhë 5-vjeçare. Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. My First Plant më pas ngarkon një shumë vjetore prej 50 euro për këtë.

Programi i Filialit


MyFirstPlant - Weiterempfehlung lohnt sich: Das Partner-Programm, Affiliate-Programm von MFP My First Plant GmbH
My First Plant (MFP), programi i bonusit me plan kompensimi / plan marketingu / program partneri dhe plan bonus. Një program shoqërues nga My First Plant (MFP) Bëhuni një partner filial dhe merrni shpërndarje atraktive bonus përmes programit partner me ID-në tuaj të sponsorit nëpërmjet lidhjes së regjistrimit - thjesht me rekomandim.
Programi partner ofron shpërndarje bonuse për partnerët e shpërndarjes / partnerët e filialeve deri në 9 nivele. Fitimi i parave është i lehtë - vetëm me rekomandim. Merrni komisione / bonuse tërheqëse (Unilevel-Bonus, Deligance-Pool, Residual-Bonus, World-Pools) duke rekomanduar MyFirstPlant (MFP) - sipas planit të bonusit MyFirstPlant (MFP) / planit të marketingut / planit të kompensimit / programit të partnerit dhe programit të filialeve. Të ardhurat e mbetura përmes bonusit të partnerit, një pjesë në fitimet në ekipin tuaj. Për shembull, ju do të merrni një shpërblim deri në 10% të rendimentit të të korrave për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë. Të gjitha informacionet për partnerët e shitjeve dhe referuesit, si dhe detajet mbi planin e bonusit, planin e marketingut, programin e partnerit dhe planin e kompensimit. Merrni të ardhura fitimprurëse përmes Programit të Marketingut Shumënivelësh (MLM) duke u bërë partner dhe duke rekomanduar My First Plant. Sipas planit të marketingut do t'ju paguhen komisione mbi 9 nivele. Referuesit marrin një lidhje regjistrimi me ID-në tuaj të sponsorit. Nuk mund të ishte më e lehtë. Një program marketingu me shumë nivele (MLM) me një plan të zgjuar marketingu / program bonus dhe plan kompensimi me bonuset e mëposhtme deri në 9 nivele: Unilevel-Bonus, World-Pools, Deligance-Pool, Residual-Bonus und Deligance-Pool. Ajo që ju rekomandoni janë bimë kanabisi ku mund të realizoni edhe komisione gjatë gjithë jetës. Asnjë rekomandim për një investim, asnjë shitje të paketave programore, asnjë premtim për të ardhmen. Fito me programin e filialeve MLM, ID-në e partnerit dhe lidhjen tënde të referimit vetëm për të rekomanduar MFP (My First Plant).
Kostot, çmimet dhe kthimet.

MyFirstPlant Deligence-Pool - Weiterempfehlung lohnt sich: Das Partner-Programm, Affiliate-Programm von MFP My First Plant GmbH

My First Plant (MFP), programi i bonusit me plan kompensimi / plan marketingu / program partneri dhe plan bonus. Një program shoqërues nga My First Plant (MFP) Bëhuni një partner filial dhe merrni shpërndarje atraktive bonus përmes programit partner me ID-në tuaj të sponsorit nëpërmjet lidhjes së regjistrimit - thjesht me rekomandim.
Programi partner ofron shpërndarje bonuse për partnerët e shpërndarjes / partnerët e filialeve deri në 9 nivele. Fitimi i parave është i lehtë - vetëm me rekomandim.
MyFirstPlant World Pools - Weiterempfehlung lohnt sich: Das Partner-Programm, Affiliate-Programm von MFP My First Plant GmbH

Merrni komisione / bonuse tërheqëse (Unilevel-Bonus, Deligance-Pool, Residual-Bonus, World-Pools) duke rekomanduar MyFirstPlant (MFP) - sipas planit të bonusit MyFirstPlant (MFP) / planit të marketingut / planit të kompensimit / programit të partnerit dhe programit të filialeve. Të ardhurat e mbetura përmes bonusit të partnerit, një pjesë në fitimet në ekipin tuaj. Për shembull, ju do të merrni një shpërblim deri në 10% të rendimentit të të korrave për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë. Të gjitha informacionet për partnerët e shitjeve dhe referuesit, si dhe detajet mbi planin e bonusit, planin e marketingut, programin e partnerit dhe planin e kompensimit.
MyFirstPlant Rank Bonus - Weiterempfehlung lohnt sich: Das Partner-Programm, Affiliate-Programm von MFP My First Plant GmbH

Merrni të ardhura fitimprurëse përmes Programit të Marketingut Shumënivelësh (MLM) duke u bërë partner dhe duke rekomanduar My First Plant. Sipas planit të marketingut do t'ju paguhen komisione mbi 9 nivele. Referuesit marrin një lidhje regjistrimi me ID-në tuaj të sponsorit. Nuk mund të ishte më e lehtë. Një program marketingu me shumë nivele (MLM) me një plan të zgjuar marketingu / program bonus dhe plan kompensimi me bonuset e mëposhtme deri në 9 nivele: Unilevel-Bonus, World-Pools, Deligance-Pool, Residual-Bonus und Deligance-Pool. Ajo që ju rekomandoni janë bimë kanabisi ku mund të realizoni edhe komisione gjatë gjithë jetës. Asnjë rekomandim për një investim, asnjë shitje të paketave programore, asnjë premtim për të ardhmen. Fito me programin e filialeve MLM, ID-në e partnerit dhe lidhjen tënde të referimit vetëm për të rekomanduar MFP (My First Plant).
MyFirstPlant (MFP) - Bima juaj e kanabisit gjithashtu mund të rritet këtu
Ju mund të identifikoheni ose regjistroheni vetëm me lidhjen e referimit / ID-në e sponsorit në faqen e regjistrimit të referuesit. Ne do t'ju tregojmë se si ta bëni atë hap pas hapi. Këtu do të gjeni një shpjegim hap pas hapi (tutorial) se si të vazhdoni me verifikimin, regjistrimin dhe hyrjen. Cilësimet shtesë të sigurisë janë opsionale të mundshme nëpërmjet vërtetimit të Google 2FA. - Çmimet, kostot dhe kthimet shqiptar, Albanian - Albania,

Filloni biznesin tuaj të kanabisit sot!

Regjistrohuni në MyFirstPlant dhe filloni të fitoni para me bimët tuaja të kanabisit

 1. Për tu regjistruar
  Regjistrohuni në My First Plant dhe merrni llogarinë tuaj atje. Regjistrimi është plotësisht falas. Pas regjistrimit ju keni akses në zyrën tuaj të pasme.
 2. Hyrja në My First Plant, regjistrimi dhe verifikimi i llogarisë në MyFirstPlant - një udhëzues. Ky tutorial tregon se si të regjistroheni, të identifikoheni dhe të verifikoni. Një udhëzues që shpjegon gjithçka hap pas hapi, si dhe cilësimet për Authenticatorin Google 2FA për siguri shtesë.
 3. Blerja e bimëve
  Tani mund të porosisni një ose më shumë bimë kanabisi sipas zgjedhjes suaj. Pagesa mund të bëhet me transfertë bankare ose me pagesë BitCoin. Pas kësaj nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë tjetër.
 4. Verifikimi, identifikimi dhe regjistrimi shpjegohen në një tutorial, si dhe instalimi i Google 2FA Authenticator dhe cilësimet e tij të sigurisë. CrowdGrowing nga MyFirstPlant: Udhëzues për përcaktimin e sigurisë, hyrjen, regjistrimin dhe Google 2FA - Udhëzues se si të verifikoni, regjistroheni dhe identifikoheni në My First Plant GmbH.
 5. Në pritje të procesit të rritjes dhe korrjes
  Gjithçka tjetër është bërë tani nga MFP. Zyra juaj e pasme ju tregon fazën në të cilën ndodhen bimët tuaja.
 6. Shitet Korrja:
  Pas korrjes, ju mund të shesni rendimentet tuaja dhe të paguani kredinë (me transfertë bankare ose transferim BitCoin). .
 7. Udhëzime për regjistrim / regjistrim / verifikim falas. Hyrja juaj në tregun e kanabisit - mund të filloni me një investim të vogël! Tashmë pas 120 ditësh me të korrat sjellin fitimin e parë.
 8. Rekomandoni
  Çdo klient/partner merr lidhjen e tij të referimit. Nëse ju pëlqen koncepti i MyFirstPlant, mos ngurroni t'ua rekomandoni My First Plant njerëzve të tjerë. Do të merrni pagesa bonus fitimprurëse dhe gjithashtu mund të krijoni një të ardhur të mbetur.
Informacion rreth bimëve që mund të blini (të jashtme, të brendshme dhe të brendshme#2) Kultivimi bëhet në plantacionet e MFP. Si shpërblim për rekomandimin e këtij modeli tërheqës biznesi, ekziston një program bonus tërheqës (program partneri) me shpërblim mbi 9 nivele. Blini një ose më shumë bimë kanabisi lehtësisht dhe legalisht. Pastaj prisni për korrjen dhe përpunimin, pastaj shisni të korrat. Bëhuni një "E-Grower" dhe fitoni para në mënyrë pasive.
MFP My First Plant GmbH, FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh Këtu ne u përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta (FAQ) mbi temat e regjistrimit/regjistrimit, depozitimit, pagesës, verifikimit, përvojës, potencialit të fitimit si dhe blerjes së impianteve/katraneve dhe programit partner/planit të bonusit/planit të kompensimit.


FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh


Informacion në lidhje me kompaninë:

MFP My First Plant GmbH ndodhet në Dr.-Arthur-Lemisch-Platz 3 në Klagenfurt am Wörthersee, Austri.

Drejtor Menaxhues i MFP My First Plant GmbH është Mario Abraham. Me ekspertizën e tij shumëvjeçare në sektorin e kërpit dhe së bashku me ekipin e tij me përvojë, ai ka arritur të bëjë modelin e biznesit të MFP My First Plant GmbH të përshtatshëm për masat.

Bimët CBD të brendshme dhe të jashtme shiten. Bimët priten, korren dhe menaxhohen nga MFP My First Plant GmbH.
Të lashtat shiten më pas nga MFP MyFirstPlant. Të ardhurat nga shitja e masës së luleve i shpërndahen klientit.

E rëndësishme: Bimët e jashtme nuk janë të disponueshme gjatë gjithë vitit. Përkundrazi, ato përfaqësojnë një ofertë shtesë. Ofrohen gjithashtu produkte CBD dhe produkte kërpi. Këto janë bërë pjesërisht nga bimët e tyre të kërpit ose prodhohen në bashkëpunim me partnerë të ndryshëm.
Për ta plotësuar atë, ofrohen edhe vajra gatimi, aksesorë CBD dhe produkte të tjera të përditshme.


Informacion rreth bimëve CBD:

Me pagesë të plotë dhe pas një periudhe ftohjeje prej 14 ditësh, blerësi bëhet pronar i fabrikës së brendshme CBD. Kjo ndodh në formën e një kontrate blerjeje. Prandaj, pronësia e uzinës nuk është e kufizuar në kohë.
Një kontratë menaxhimi dhe shërbimi detyron MFP My First Plant GmbH të presë dhe menaxhojë fabrikën e brendshme CBD.
Ky shërbim fillimisht është i kufizuar në një periudhë pesëvjeçare. Pas kësaj, kontrata mund të zgjatet me 1 vit në të njëjtën kohë. Brenda kësaj periudhe, MFP My First Plant GmbH nuk do të bëjë asnjë zbritje nga korrja - as nuk do të ketë ndonjë kosto tjetër shtesë për klientin.

Në thelb, një bimë e brendshme CBD mund të korrret vetëm një herë. Megjithatë, me kontratën e shërbimit, MFP MyFirstPlant merr përsipër të vazhdojë ngritjen e fabrikës vazhdimisht. Kjo bëhet duke prerë një fidan anësor nga bima dhe duke rritur një bimë të re prej saj. Kjo do të thotë se mund të arrihen tre korrje (çdo 120 ditë) në vit.

Bimët CBD në natyrë u vendosën dhe u kultivuan në Carinthia, Austri.
Për shkak të kushteve klimatike në Austri, këto bimë mund të korren vetëm një herë. E gjithë uzina CBD përpunohet gjatë korrjes dhe për këtë arsye korrjet e mëtejshme nuk janë më të mundshme.
Kështu, kontrata e menaxhimit dhe shërbimit për një fabrikë CBD në natyrë përfundon pas korrjes. Pas kësaj, bima nuk ekziston më.
Impiantet e reja CBD në natyrë mund të blihen vetëm në fushatën e ardhshme të shitjeve.

Të dy sallat tona dhe fushat tona CBD mund të vizitohen me takim.
Megjithatë, për arsye sigurie, nuk ka turne të rregullta me guida. Për të caktuar një takim, mund të kontaktoni në adresën e mëposhtme: [email protected].

Ne kemi bashkuar gjërat e rëndësishme në një udhëzues hap pas hapi, ku do të gjeni informacione për back office dhe se si mund të fitoni para me llojet e bimëve "Outdoor", "Indoor" dhe "Indoor-2XX".
Lidhur me MFP My First Plant GmbH: Zona jonë e FAQ-ve ju ofron udhëzime/tutoriale për regjistrimin dhe hyrjen, për trajtimin e zyrës së pasme dhe për blerjen e impianteve/hapësirave të parkimit. Ju do të merrni informacion dhe informacion në lidhje me planin e bonusit / planin e kompensimit dhe programin partner nga MFP My First Plant GmbHX. Shqipëri, Albania Kostot, çmimet dhe kthimet.

Për të minimizuar rrezikun e dështimit të të korrave, MFP MyFirstPlant tashmë ka marrë masa parandaluese.
Dhomat në zonën e brendshme u ndanë në disa departamente në mënyrë që, për shembull, në rast të infektimit nga dëmtuesit, të mos prekeshin të gjitha bimët.
Për kultivimin në natyrë, u përzgjodhën në mënyrë eksplicite fusha që janë në një zonë pothuajse pa erë dhe ku rreziku i një stuhie breshëri është jashtëzakonisht i ulët.
Si pjesë e menaxhimit të rrezikut, MFP My First Plant GmbH punon gjithmonë me ndërgjegje mbi konceptet e reja. Kjo synon të reduktojë në minimum rreziqet e ndryshme nga dëmtuesit, infektimet ose insektet në një mënyrë parandaluese, të qëndrueshme dhe të llogaritshme.
Nëse, për çfarëdo arsye, duhet të ketë një dështim të korrjes një herë, ky dështim i kulture mund të mbulohet nga bimët e vetë MFP My First Plant GmbH. Fabrika e klientit zëvendësohet me një fabrikë pronësore nga MFP MyFirstPlant.
Nëse një dështim i të korrave zgjat më shumë, ose nëse MFP My First Plant GmbH nuk mund të mbulojë dështimin e të korrave me bimët e vetë kompanisë, kontrata do të zgjatet me periudhat e mbjelljes që dështuan.


Afati i kontratës dhe zgjatja e kontratës:

Çmimi përfshin shërbimin dhe menaxhimin e impiantit për një periudhë pesëvjeçare. Kjo do të thotë se nuk ka kosto shtesë të vazhdueshme për klientin. Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. Për këtë, MyFirstPlant tarifon një shumë vjetore prej 50 EUR (Indoor#2) ose 100 EUR (IndoorX)

Konsumatorët informohen në kohë përpara skadimit të kontratës se kontrata e tyre është gati të skadojë. Konsumatori do të informohet gjithashtu për opsionin e zgjatjes së kontratës dhe kushtet e sakta të opsionit të zgjatjes. Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. Për këtë, MyFirstPlant tarifon një shumë vjetore prej 50 EUR (Indoor#2) ose 100 EUR (IndoorX) Megjithatë, kontrata nuk rinovohet automatikisht.

Kontrata skadon me korrjen e fundit. Nëse kontrata nuk zgjatet, impianti nuk do të kultivohet më, pasi kontrata e menaxhimit dhe shërbimit përfundon. Në korrjen e fundit, e gjithë bima përpunohet. Bima nuk kultivohet më tej me kërcell anësor. Kështu bima nuk mund të vazhdojë të ekzistojë.

Pas skadimit të 5 viteve, është e mundur që shërbimi të zgjatet vazhdimisht për një vit tjetër. Për këtë, MyFirstPlant tarifon një shumë vjetore prej 50 EUR (Indoor#2) ose 100 EUR (IndoorX)


Mënyrat e pagesës:

Porositë mund të paguhen ose nëpërmjet transfertës bankare SEPA ose me Bitcoin Direct Checkout.
Pagesa mund të bëhet edhe me kupona të veçantë ose me kredit ekzistues të llogarisë MyFirstPlant.
Megjithatë, gjendja ekzistuese e llogarisë duhet të jetë në gjendje të mbulojë shumën totale të faturës. Një pagesë e pjesshme me kredi nuk është e mundur.
Megjithatë, kur shlyen kuponët, çmimi i blerjes zvogëlohet në përputhje me rrethanat. Tërheqjet bëhen direkt në llogarinë bankare të klientit ose në portofolin BTC të klientit.

Është e detyrueshme të kryhet procedura KYC përpara pagesës së parë në mënyrë që të mund të përcaktohet identiteti i klientit. Vetëm atëherë mund të kërkohen pagesa në zyrën e pasme.

Zyra e pasme është projektuar të jetë e thjeshtë dhe intuitive. Seksioni ynë FAQ ju mbështet me tema të tjera si identifikimi, regjistrimi dhe identifikimi, si dhe pyetje në lidhje me blerjen e bimës suaj të kanabisit. Faqja jonë e uljes është për mbështetjen e shitjeve për MyFirstPlant dhe me faqen FAQ, askush nuk duhet të ketë më probleme për t'u marrë me ofertën MFP My First Plant GmbH.
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Albania,

Rendimenti i të korrave mund të paguhet vetëm në llogarinë bankare të specifikuar të mbajtësit të llogarisë MyFirstPlant. Prandaj, emri i mbajtësit të llogarisë në detajet bankare duhet të përputhet me emrin e mbajtësit të llogarisë MyFirstPlant.

Kërkesat për tërheqje mblidhen nga e hëna (dita 1) deri dhe duke përfshirë të dielën (ditën 7) dhe lëshohen për tërheqje të hënën e ardhshme (dita 8).

Gjatë pagesës së faturës, numri i porosisë duhet të specifikohet në referencë në mënyrë që sistemi të mund të ndajë pagesën për porosinë.
Në raste individuale, mund të ndodhë që sistemi të mos e ketë njohur automatikisht numrin e porosisë të specifikuar në qëllim. Si rezultat, pagesa nuk mund të caktohej automatikisht. Në këtë rast duhet të kontaktoni mbështetjen ([email protected]) dhe t'i tregoni numrin e porosisë. Rezervimi më pas bëhet me dorë. Numri i porosisë mund të gjendet në zyrën e pasme nën menunë "Transaksionet".

Për shkak të luhatjeve të kursit të këmbimit të BTC, mund të ndodhë që pagesa që arrin në MFP të jetë minimalisht shumë e vogël për të mbuluar plotësisht çmimin. Në veçanti, kjo mund të ndodhë nëse pagesa është bërë duke përdorur një shkëmbim si Binance.
Shkëmbimet e kriptove ndonjëherë kërkojnë pak më shumë për të pranuar transferimin. Gjatë kësaj kohe, luhatjet e kursit të këmbimit mund të çojnë në diferencat e përmendura. Në një rast të tillë, mund të kontaktoni mbështetjen ([email protected]) dhe t'u tregoni atyre numrin e porosisë dhe hash-in TX të transaksionit BTC.


Paraqitjet / Certifikatat:

Kjo është një paketë e mirëseardhur që çdo klient e merr pa pagesë si një falenderim të vogël.

Certifikata përfaqëson një gjest simbolik të mirëseardhjes dhe është pjesë e paketës së mirëseardhjes. Megjithatë, ky nuk është një dokument në kuptimin juridik.


Shitjet dhe komisionet:

MFP My First Plant GmbH përdor kanale të ndryshme shitjesh, të cilat e kanë provuar veten në dekadat e fundit.
Hap pas hapi, elementët bazë nga përfaqësimi komercial, shitjet direkte, marketingu në rrjet, dyqanet e klientëve, konceptet e ekskluzivitetit, etj. u kombinuan si një "program partneri" për të formuar një paketë të plotë. Ky program partner tani shërben si shtylla kurrizore e shitjeve MFP My First Plant GmbH.

Këtu keni mundësinë të fitoni para legalisht në fushën e kanabisit. Thjesht blini një bimë/katran dhe fitoni nga rendimentet e të korrave. Ne ju japim ndihmë në trajtimin e zyrës së pasme. Llojet e varietetit Indoor-2, Outdoor dhe IndoorX janë të disponueshme për blerje. Me ndihmën e programit të filialeve nëpërmjet planit të filialit, planit të bonusit dhe planit të marketingut, ju mund të fitoni para shtesë dhe të krijoni të ardhura të mbetura përveç rendimenteve të të korrave tuaja përmes rekomandimeve.


shqiptar, Albanian - Shqipëri,

Ju mund t'ua rekomandoni MyFirstPlant (MFP) miqve dhe partnerëve. Për ta bërë këtë, thjesht kopjoni lidhjen tuaj personale të rekomandimit të MFP-së nga "Paneli" dhe ia kaloni këtë lidhje personit në fjalë.
Kjo lidhje (lidhja e referimit) mund të gjendet në zyrën e pasme nën artikullin e menusë "Pulti" në krye. Personi të cilit i dërgoni lidhjen nuk duhet të ndryshojë fushat që tashmë janë plotësuar. Përndryshe, caktimi i drejtpërdrejtë i rekomanduesit nuk është i mundur.

Së pari, ju merrni 5% për personin e parë në nivelin e parë që blen një fabrikë të brendshme CBD.
Për të gjithë personat e tjerë në nivelin e parë, pra nga personi i dytë, ju merrni 10%.
MFP My First Plant GmbH ofron një mundësi unike për shpërndarësit që të marrin një 5% shtesë për personin e parë në nivelin e parë nëse arrijnë të tërheqin një person të dytë për të blerë një fabrikë të brendshme CBD brenda të njëjtit muaj kalendarik.

Në këtë rast ju merrni vetëm 5% për personin e parë, por në muajt në vijim ju merrni akoma 10% për të dytin dhe çdo person shtesë.
5% e paaktivizuar për personin e parë derdhet në të ashtuquajturin "Diligence Pool" (shih programin partner). Ju mund të rikualifikoheni për këtë pishinë çdo muaj.

Kërkohen shitje direkte të impianteve për t'u kualifikuar për Diligence Pool.
Diligence Pool është një renditje prej gjithsej 10 vendesh bazuar në performancën e partnerëve.
Partnerët që kanë shitur më shumë fabrika në nivelin e 1 deri në fund të muajit kualifikohen për Diligence Pool.Përvoja dhe vlerësimi: Raportet dhe informacionet e përvojës, si dhe detaje të mëtejshme për të fituar para me bimë kanabisi ose bimë kërpi (CBD).
Sa serioz është biznesi si kultivues në internet në MyFirstPlant? Informacioni, rishikimi, përvoja, testimi dhe vlerësimi i një biznesi të grumbullimit të kanabisit në zonën e CBD.
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, shqiptar - High Staking Rewards
High Staking Rewards
Vlerësimi, rishikimi, përvoja dhe testimi në një biznes të shkëlqyer në sektorin e kanabisit. Një udhëzues për regjistrimin dhe hyrjen. Dëshmi nga "vërtetues" të tjerë në lidhje me këtë kompani.
Eksperiencë me këtë biznes në fushën e kanabisit. Llojet e bimëve "Indoor", "Indoor#2" dhe "OutdoorXX" i ofrohen E-Grower. Edhe me një investim të vogël, ju mund të fitoni para këtu dhe të krijoni të ardhura pasive.
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,